Cultuur is van en voor iedereen. Door samen op te trekken ontstaan nieuwe samenwerkingen en komt cultuur nog meer in beweging.

2021/2022
Per periode maken de werkgroepen een programma voor de geldende disciplines. Dit programma ligt voor de huidige periode (leerjaar 2020/2021) grotendeels vast. Wel kunnen lokale cultuurmakers hun plannen of nog te vormen ideeën hierop aan laten sluiten. In de komende periode staan de disciplines literatuur, drama en dans centraal. Heb jij een idee wat aansluit of kom je graag in contact omdat je iets aan wilt laten sluiten neem contact op.

Bekijk de leerlijnen

Vanaf 2022
Voor de komende periode is het programma in ontwikkeling. Ben jij cultuurmaker en wil je onderdeel uitmaken van dit programma? Stel jezelf dan de volgende vragen.

  1. De stichting cultuureducatie maakt samen met cultuurmakers een programma dat aansluit. Je programma moet passen bij leerlingen in de basisschoolleeftijd en aangepast kunnen worden voor de verschillende groepen. Sluit jouw idee daarop aan?
  2. Het aankomende jaar staan de disciplines muziek, beeldende vorming, audiovisueel en erfgoed centraal. Valt jouw idee daaronder, dan lezen we graag terug wat jij bijdraagt aan dit discipline. Sluit jouw idee of achtergrond niet aan? Onderbouw dan waarom jij toch graag in het programma meegenomen wordt.
  3. Wij denken graag mee, maar willen graag dat jij goed voor ogen ziet wat je wilt en verwacht voor ons. Heb je jouw plan compleet? Mail deze dan naar info@sceda.nl.

Andere ideeën?
Cultuureducatie houdt ons bezig en jou misschien ook! Heb je een idee, maar twijfel je of het past, zoek je een partner om mee op te trekken, wil je een gastcollege geven over jouw culturele passie bij een basisschool? Schroom niet om je creatieve ideeën en/of vragen te mailen naar info@sceda.nl.