Welkom op deze fonkelnieuwe site! In de afgelopen maanden werkten we hard aan de totstandkoming van dit culturele platform. Een platform voor scholen, cultuurmakers en ouders. Een online plek waarin we vertellen, verbinden en verrijken met één centraal doel: een basis leggen voor cultuureducatie. Zo zetten we ons gezamenlijk in voor een bloeiend en boeiend cultuurprogramma. De site verbindt cultuurmakers met scholen om zo samen op te trekken. De site motiveert kinderen en ouders om blijvend cultuur te beoefenen in welke vorm dan ook.

Cultuur is altijd in beweging: deze site ook

Cultuur staat nooit stil en deze site ook niet. We vullen de site met actuele informatie, delen beeldmateriaal als straks alle projecten weer door gaan, verrijken elkaar met thema’s en inspireren. De site roept je op vooral mee te doen. Via de contactformulieren en via het emailadres deel je gemakkelijk jouw informatie met anderen.

Lokale kaart

De lokale kaart verzamelt alle partijen die zich lokaal met cultuureducatie bezighouden. Die kaart maken we samen compleet. Staat jouw organisatie er nog niet op? Vertel ons waarom jij op de kaart moet en je verschijnt in het overzicht.