Naam:
De Bibliotheek Achterhoekse Poort

Cultuurdiscipline:
Literatuur

Biedt:
De Bibliotheek Achterhoekse Poort bruist! Het is een inspirerende plek voor iedereen om te werken, verblijven, ontmoeten, delen, leren en lezen. De Bibliotheek ondersteunt deskundig ieders ontwikkeling. Je kun er terecht om iets te lenen uit de collectie of informatie te raadplegen. Maar daarnaast is er nog veel meer te beleven: van voorlezen (aan de voorleeshond) tot bijeenkomsten voor ouders met jonge kinderen, van cursussen die je (digi)taalvaardiger maken tot leeskringen en van lezingen met diverse onderwerpen tot creatieve workshops. De Bibliotheek nodigt je van harte uit om je te laten inspireren!

De Bibliotheek Achterhoekse Poort heeft twee vestigingen in de gemeente Aalten:

De Bibliotheek Aalten De Bibliotheek Dinxperlo
Lage Blik 28 Nieuwstraat 47

Biedt aan rondom cultuureducatie:
De Bibliotheek biedt voor jeugd en jongeren van 0 tot 18 jaar een doorlopende leeslijn en een daarop aansluitende collectie. Maar ook volwassenen kunnen zich blijven ontwikkelen bij de Bibliotheek door bijvoorbeeld een cursus te volgen om de taalvaardigheid te verbeteren, een lezing over kunst bij te wonen of deel te nemen aan een lees- of studiekring.

Opvallend:
De Bibliotheek is trots op de grote betrokkenheid van haar medewerkers en de enorme bevlogenheid, deskundigheid en professionaliteit waarmee ze bij iedereen het leesplezier willen vergroten. Ook de partners ervaren de samenwerking als zeer positief: er wordt outside the box gedacht en dit leidt tot veel inspiratie over en weer.

Contactgegevens:
Contactpersoon: De Bibliotheek Achterhoekse Poort
E-mailadres: debibliotheek@achterhoeksepoort.nl
Telefoonnummer: 088-0062929
Website: www.achterhoeksepoort.nl
Adres/locatie: Herman van Velzenstraat 1, 7061 DD Terborg