Naam:
DanzArte Dansschool

Cultuurdiscipline:
Dans

Biedt:
DanzArte Dansschool is gevestigd in Aalten en Dinxperlo.

Samen met ons docententeam geven we verschillende dans-workshops/projecten op scholen.

Iedereen kan dansen. Jong, oud, jongen, meisje, groot of klein. En of het nou je passie is of niet, dansen geeft iedereen dezelfde voordelen: een sterker lichaam, meer zelfvertrouwen, een beter brein en minder stress. Om meer kinderen en jongeren in beweging te krijgen en het plezier van dansen te laten ontdekken, verzorgen wij ook dansworkshops in het onderwijs. Wil je jouw leerlingen op een leuke manier in beweging krijgen? Regel dan een dansworkshop bij DanzArte

Biedt aan rondom cultuureducatie:
Een dansworkshop is de ideale gelegenheid om leerlingen, al dan niet in hun vertrouwde omgeving, van hun stoel af te laten komen en hen bewuster te laten worden van wat hun lichaam allemaal kan.
Voor dansworkshops in het basisonderwijs komen wij graag naar jouw school toe! Van tevoren bespreken we samen hoe we de workshops vorm gaan geven.
In onze schoolprojecten/workshops leren kinderen meer dan alleen een dansje!
Dansen geeft ze energie en ze kunnen hun energie erin kwijt. Het stimuleert hun zelfvertrouwen en het geeft ze een gevoel van trots als ze uiteindelijk samen op het podium staan.
Workshops in verschillende stijlen
In de praktijk zien we dat de hiphopworkshops het meest populair zijn, maar alle dansstijlen zijn mogelijk. Commerciële hiphop is een stijl die iedereen aanspreekt. Zowel jongens als meiden en voor ieder niveau. Tijdens de hiphopworkshops werken we met bekende popmuziek van nu.

Opvallend:
Bij DanzArte maken wij dans toegankelijk voor iedereen die dans een warm hart toedraagt. Jong en oud, beginner of gevorderd. Jongeren bieden wij de mogelijkheid om kennis te maken met dans en om hun talenten verder te ontwikkelen. Dansers kunnen inspiratie opdoen tijdens onze lessen en workshops. DanzArte is dé ontmoetingsplek om samen met anderen te dansen en om elkaar te inspireren.
De ervaren docenten bij DanzArte verzorgen een breed scala aan danslessen op verschillende niveaus voor alle leeftijden.
Team met zeer ervaren dansdocenten
Creativiteit en plezier in dans stimuleren
Verschillende Workshops

Contactgegevens:
Contactpersoon: Magali & Eddy Tiemersma
E-mailadres: info@danzarte.nl
Telefoonnummer: 0615565463
Website: www.danzarte.nl
Adres/locatie: De Hoven 2, 7122BJ  Aalten