Naam:
Danthé danstheater

Cultuurdiscipline:
Dans

Biedt:
Danthé danstheater is een dans en theaterschool gevestigd in Lichtenvoorde & Ruurlo. Wij geven dans, theater en zanglessen aan van kleuter tot volwassen leeftijd.
Jaarlijks verzorgen wij meerdere voorstellingen voor klein publiek zoals straattheater als een grote voorstelling in het theater.
Daarnaast zijn wij actief binnen scholen door het geven van educatieve dans en theater workshops en voorstellingen.

Biedt aan rondom cultuureducatie:
Danthé danstheater biedt educatieve workshops en voorstellingen aan binnen scholen zowel in het basis als voortgezet onderwijs. De projecten zijn geheel op maat en afgestemd op de behoeftes van de school. Dit houdt in dat we altijd in overleg met de school staan en alles zo goed mogelijk afstemmen met elkaar.
De lessen en voorstellingen zijn laagdrempelig en bieden naast kennismaken met de disepline dans, theater of zang ook een veilige leeromgeving waarin spelplezier centraal staan.

Opvallend:
Onze vakdocenten zijn trots op hun disepline en dat dragen ze uit. Of dat nou theater, dans of zang is; het wordt met enthousiasme en volle overgave gegeven. Kinderen die een eerste stap eng vinden of op scholen nog terughoudend zijn vanwege onwetendheid of gebrek aan ervaring, doen tegen het einde van de les of tijdens de voorstelling volop mee! Daar zijn we trots op.

Contactgegevens:
Contactpersoon: Danthé danstheater door Amber Hofstede en Lidy Hungerink.
E-mailadres: info@danthedanstheater.nl
Telefoonnummer: 0625257527
Website: www.danthedanstheater.nl
Adres/locatie: Wentholstraat, 7131 XK Lichtenvoorde